SAB Detachering
Vacature

Werkvoorbereider Machinebouw (WTB) – Velsen-Noord

Werkvoorbereider Machinebouw (WTB) – Velsen-Noord

Introductie

Voor Werktuigbouwkundige met voorliefde voor machinebouw en industrie

Organisatie

Staalwerk bv is ruim vijftig jaar gespecialiseerd in constructie-, machinebouw, montage, revisie en modificatie in de zware industrie, civiele bouw, maritieme industrie en offshore. Dankzij grondige kennis van installaties en processen kan ook Tata Steel al meer dan een halve eeuw tot de trouwe klanten van Staalwerk worden gerekend. Voor Tata Steel voert Staalwerk onderhouds- en revisieprojecten uit in eigen regie en beheer.
De organisatie, zo’n 70 fte sterk, heeft twee belangrijke pijlers: fabricage en montage. Deze worden met elkaar verbonden door het bedrijfsbureau, met recht de spil van de organisatie. Staalwerk werkt hard aan haar toekomstbestendigheid en zoekt ter versterking een Werkvoorbereider.

Functie

Je gaat je bezighouden met de voorbereiding van uiteenlopende projecten; van de nieuwbouw van trappen en bordessen tot modificatie van complexe industriële procesinstallaties. De klussen variëren in budget van € 500 tot meer dan € 100K. Kleinere klussen pak je zelfstandig op, bij de grotere projecten assisteer je de twee projectleiders. In beide gevallen vervul je een belangrijke spilfunctie bij fabricage en montage.

Functie eisen

Je vindt het leuke om in een relatief compacte organisatie samen voor resultaat te zorgen en hebt kortom een coöperatieve en flexibele werkhouding. Verder denken we aan:
• een diploma op minimaal mbo4 niveau, richting werktuigbouwkunde;
• ervaring met Autocad;
• ervaring als werkvoorbereider, idealiter in de machinebouw;

Heb je wel een relevante technische achtergrond, maar andere werkervaring? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan om te verkennen of je toekomst bij Staalwerk ligt!

Aanbod

Werken bij Staalwerk betekent mooie projecten en werken in een hechte organisatie met betrokken collega’s met hart voor klus en zaak. Naast een collegiale sfeer kun je naast een prima beloning (max. € 4000), 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen verwachten.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 45 64 03 77

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72