SAB Detachering
Vacature

Werkvoorbereider/Planner – Wieringerwerf (hbo werk- en denkniveau)

Werkvoorbereider/Planner – Wieringerwerf (hbo werk- en denkniveau)

Introductie

Productie van high-end kunststofproducten voor automotive

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiend familie bedrijf opgericht in de jaren ’70 en bestaat uit meerdere bedrijfstakken met ieder haar eigen specialisme. De bedrijfstak in Wieringerwerf is zo’n 35 fte groot, gespecialiseerd in Polyester en toeleverancier van een breed scala producten voor de automotive, nautische industrie en bouwnijverheid. De producten zijn innoverend en laten zich omschrijven als kwaliteit met een goed design.

Functie

Je krijgt een cruciale rol in deze compacte productieorganisatie: van contact met opdrachtgevers, verzorgen van technische tekeningen tot het maken – en bijstellen – van de productieplanning en het inkopen van de benodigd materialen. Dit kun je met recht een spilfunctie noemen.
De uitdaging is het realiseren van een efficiënte, en toch flexibele planning. En dat zonder dat je afbreuk doet aan de hoge kwaliteitseisen die binnen Theuws worden gesteld. Natuurlijk kun je rekenen op de input van betrokken collega’s en verder bouwen op de goede relatie met betrouwbare leveranciers.


Functie eisen

Je hebt plezier in slim en efficiënt organiseren van productie in een omgeving met een bijzondere dynamiek. Een technische opleidingsachtergrond is een must, net als goede communicatieve vaardigheden. Ervaring in de kunststof of polyester industrie is een pre. Verder denken we aan:
– HBO werk- en denkniveau;
– Een technische opleidingsachtergrond;
– Meerdere jaren relevante ervaring;
– Kennis van ERP/Planningspakketten;


Aanbod

Een vaste baan bij een gerespecteerde toeleverancier van onder andere de automotive en nautische industrie. Het bedrijf laat een gezonde groei zien en kent een mooi toekomstperspectief. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen de €3200 en €3500 bruto per maand.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen
0251 26 72 72 of 06 456 40 377

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72