SAB Detachering
Vacature

Werkvoorbereider werktuigbouwkundig onderhoud (mbo4) – Velsen-Noord

Werkvoorbereider werktuigbouwkundig onderhoud (mbo4) – Velsen-Noord

Introductie

Organiseert en verbetert maintenance bij hechte TD

Organisatie

Onze opdrachtgever exploiteert meerdere supermarktformules. Kernwaarden zijn o.a. kostenbewust, klantgericht en respectvol. Gezondheid en persoonlijke ontwikkeling nemen een belangrijke plaats in het personeelsbeleid.
Het onderhoud van de centrale bakkerij in Velsen-Noord is in handen van een vijfkoppige Technische Dienst. Die zorgt ervoor dat storingen worden opgelost en preventief onderhoud wordt uitgevoerd. En naar een hoger plan wordt getild. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de recente implementatie van het onderhoudspakket McMain, dat nu verder wordt gevoed en geoptimaliseerd.
Graag komen we in contact met een werkvoorbereider die er waarde aan hecht merkbare invloed te hebben op deze onderhouds- en verbeterprocessen.

Functie

Je hoofdtaak wordt het plannen van wekelijks groot onderhoud van het machinepark. Dit onderhoud gebeurt meestal in eigen beheer, maar voor specifieke werkzaamheden of grootschalige modificaties worden derden ingezet. Slim organiseren en communiceren met je collega’s van productie is essentieel voor een vlot verloop van de werkzaamheden. Je begeleidt de klussen en zorgt ervoor dat mutaties – ook die van het technisch magazijn – worden doorgevoerd in McMain.
Tot slot is input bij verbetering van po plannen en processen zeer welkom!

Functie-eisen

Je hebt een relevante technische achtergrond en ervaring opgedaan in onderhoud. Ervaring als werkvoorbereider
is een pre, maar zeker niet noodzakelijk. Net als kennis van McMain en HACCP, dit kan gewoon worden geleerd! Samengevat heb je:
– een relevant mbo4-diploma (zoals Werktuigbouwkunde);
– organisatietalent;
– goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift;

Aanbod

Een vaste plek binnen een hechte TD van een organisatie die veel ruimte biedt voor opleiden van medewerkers en een actief gezondheidsprogramma kent. En als je altijd al werkvoorbereider hebt willen worden is dit dé kans om het vak te leren van ervaren collega’s!

Salaris is maximaal €3180 per 4 weken, een 38-urige werkweek.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jelmer van Schagen op 06 456 40 377 (appen mag natuurlijk ook).

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 0251 26 72 72

Deel deze pagina